INFORMÁCIÓ

Visszaküldések

A termékeket a kiszállitástól számított 30 napon belül visszaküldheti. Néhány lépésben ismertetjük a visszaküldésre vonatkozó szabályzatunkat. Ezeket a jelen oldalon találja meg.

Azonnal vissza akarja küldeni a terméke(ke)t? Töltse le a visszaküldési formanyomtatványt:

A visszaküldési formanyomtatvány letöltése

Hogyan küldhet vissza egy terméket

1. lépés: tájékoztasson bennünket

A visszaküldésről tájékoztatnia kell bennünket. Ezt megteheti e-mailben is, de a legegyszerűbb és leggyorsabb módszer az, ha a visszaküldési formanyomtatványt mellékeli a csomaghoz.

1. lehetőség – visszaküldési formanyomtatvány: Töltse le visszaküldési formanyomtatványunkat, nyomtassa ki és töltsön ki minden mezőt. Tegye bele a visszaküldési formanyomtatványt a csomagba. Ne felejtse el megadni a megrendelés számát!

A visszaküldési formanyomtatvány letöltése

2. lehetőség – e-mail: Küldjön e-mailt a [email protected] címre. Adja meg a nevét és címét, a megrendelés számát és a visszaküldött termékek cikkszámát.

 

2. lépés: küldje vissza a csomagot

A termék(ek) visszaküldésének költsége a vevőt terheli. A termékeket csomagolja be és mellékelje a visszaküldési űrlapot. Ügyeljen, hogy a termékek védve legyenek, és ne rongálódhassanak meg! Az utolsó lépés az, hogy a termékeket küldje vissza postán a címünkre. Amikor visszaszállítja, megkapja a szállítási nyugtát. Tartsa jól ezt a szállítási bizonylatot. A szállítás igazolása nélkül nem vállalunk felelősséget a hiányzó tételekért a visszaküldés során.

 

Visszaküldési cím

A csomagot a következő címre küldheti:

Brandfield
Osloweg 101
9723 BK Groningen
Hollandia

Miután megkaptuk a visszaküldött termék(ek)et

A csomag kézhez vétele után 5 munkanapon belül visszaigazoló e-mailt küldünk arról, hogy a visszaküldött termék(ek)et megkaptuk. Ha a kézbesítés hétvégén történt, a visszaigazoló e-mailt a következő munkanapon kapja meg.

A termékek kézhez vétele után ellenőrizzük, hogy a termékek jó állapotban érkeztek-e meg, és újra értékesíteni lehet-e őket. Ha a termékek használtak és ennek következtében megrongálódtak vagy hiányosak, plusz költséget számolunk fel Önnek.

Teljesítés

Miután megkaptuk a terméket, 14 munkanapok belül elküldjük számlájára a vásárláskor kifizetett összeget.

A visszatérítést ugyanazzal a fizetési módszerrel teljesítjük, melyet Ön a megrendeléskor választott.

További kérdései vannak?

Keresse ügyfélszolgálatunkat.

Nyelv